210520-Amsterdam-Service-Hero-2880x1120
210520-Amsterdam-Service-Hero-750x860

Amsterdam Servicecenter

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke service-afspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Servicecenter Amsterdam
Keienbergweg 46 1101 GC Amsterdam 0341-252266
  • Vandaag open tot 17:30 uur
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-

Plan een persoonlijke service-afspraak

Je bent van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke service-afspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina. Het maken van een afspraak is niet nodig.

 

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Amsterdam. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella in Amsterdam

In ons E-bike Servicecenter in Amsterdam staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je nu voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat jouw e-bike snel weer in topconditie is! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella-klanten uit Amsterdam en omgeving kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van ons unieke Stella Servicecenter. Het verschil met een fietsenwinkel is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella-e-bike uitproberen of kopen? Dan verwijzen we je graag door naar de fietsenwinkel in Badhoevedorp of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Amsterdam