Fietsenwinkel Den Burg

In onze fietsenwinkel in Den Burg op Texel ben je naast het huren van een elektrische fiets van harte welkom voor het maken van een gratis proefrit. Bel voor het maken van een afspraak: 085 - 486 7341.

Stella Den Burg
Weverstraat 70 1791 AE Den Burg 0341-252266
  • Gesloten
Openingstijden Fietsenwinkel
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-

Wat kun je verwachten?

Ontdek het prachtige Texel met de elektrische fiets! De Stella fietsenwinkel in Den Burg op Texel is een unieke fietsenwinkel. Hier kun je namelijk een Stella e-bike huren om een elektrische fiets te ervaren. Geniet van het mooiste Waddeneiland en het comfortabele duwtje in de rug!

  • In alle rust Stella e-bikes testen
  • Een Stella e-bike huren voor 1 dag of meerdere dagen
  • Gratis persoonlijk advies op maat
  • Kennismaken met alle verschillende e-bikesystemen

E-bikeservice in Den Burg

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Den Burg ook zes dagen per week terecht voor onze bekende e-bikeservice of onderhoud aan jouw e-bike. Iedere dag staan onze servicemonteurs voor je klaar om jou weer op weg te helpen. 

Kom langs bij Stella Den Burg

Fietsen is een van de beste manieren om het eiland te verkennen. Op de fiets ben je in staat om zoveel mogelijk te zien, in je eigen tempo, aangezien je geen vaste route hoeft te volgen en niet afhankelijk bent van openbaar vervoer. Wil je op elektrische fietsen Texel verkennen? Dan kan je bij ons eenvoudig een e-bike huren op Texel. Je vindt Stella in de Weverstraat 70 in Den Burg.

Bij Stella Fietsverhuur kun je van tevoren fietsen (online) reserveren en laten bezorgen, of ter plekke huren bij ons filiaal in Den Burg. Deze locatie is goed te bereiken en is centraal gelegen in het centrum van Den Burg.

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Den Burg

Plan jouw route naar Stella Den Burg