Cruquius Servicecenter

In ons E-bike Servicecenter in Cruquius ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke serviceafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Stella Servicecenter Cruquius
Crommelinbaan 59B 2142 EX Cruquius 0341 - 25 22 66
  • Maandag open van 09:30 tot 17:30
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-

Plan een persoonlijke service-afspraak

Onze E-bike Test- en Servicecenters zijn weer geopend! Je bent van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike óf het afhalen van jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke service-afspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Cruquius kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina.

 

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Cruquius. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella Cruquius

In ons E-bike Servicecenter in Cruquius staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je nu voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat jouw e-bike snel weer in topconditie is! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella-klanten uit Cruquius en omgeving kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van ons unieke Stella Servicecenter. Het verschil met een fietsenwinkel is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella-e-bike ervaren óf kopen? Dan verwijzen we je graag door naar de fietsenwinkel in Haarlem of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

Ophaallocatie

Ook is het E-bike Servicecenter tevens een ophaallocatie, waar je je pas bestelde fiets kunt ophalen. De fiets wordt ter plaatse voor je afgesteld, zodat je nóg sneller kunt genieten van een heerlijke fietstocht!

201217-Alkmaar-Persoon-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Cruquius