Hoofdkantoor Beerse

In Beerse vind je het hoofdkantoor van Stella Bikes. Je kunt hier alleen op afspraak terecht om jouw bestelde e-bike op te halen. Let op: voor een serviceafspraak of een testrit verwijzen we je graag door naar één van onze fietsenwinkels, die je op meerdere plekken in België en Nederland vindt.

Kom (op afspraak) langs bij Stella Beerse

In ons hoofdkantoor in Beerse kun je op afspraak jouw gloednieuwe e-bike ophalen! Het grote voordeel is dat je dan nóg sneller kunt genieten van een heerlijke fietstocht én dat je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers. Er staat een team voor je klaar dat jouw e-bike naar wens afstelt, waarna je alle tijd hebt om je nieuwe fiets uit te proberen. Er liggen gratis fietsroutes klaar, zodat je de leukste route in de omgeving kunt uitstippelen. Zo kun je uitgebreid je display testen en checken of je zadel goed afgesteld is. Daarna doen onze vakkundige collega’s een final check en kun je optioneel je e-bike nog upgraden met onze uitgebreide collectie fietsaccessoires. 

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem: we brengen met álle liefde de e-bike bij jou thuis. De keuze is aan jou!

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Plan jouw route naar Stella Beerse