Tierra Premium

De Tierra is een stoere SUV e-bike waarmee je gezien kunt worden in alle situaties. Voor een snelle rit naar het werk of juist een sportieve rit door het bos, de Tierra is overal op voorbereid. Geen terrein is te ruig met de grote wielen en all-road banden. Voor de echte avonturier!

StellaFietsen_196_230711__TP_0277-HDR

Bosch Performance middenmotor

Een elektrische fiets met middenmotor wordt aangedreven vanuit de trapas, waardoor de kracht van de e-bike uit de pedalen komt. Dit is bij een gewone fiets ook zo en komt de stabiele wegligging weer ten goede.

Eigenschappen:

  • Krachtige motor, biedt veel ondersteuning;
  • Meer stabiliteit tijdens het fietsen;
  • Efficiënte aandrijving.
StellaFietsen_229_230711__TP_0557-HDR

Accu volledig geïntegreerd

Een elektrische fiets met een volledig geïntegreerde accu combineert de kracht van elektrisch fietsen met een strak en naadloos design. Dit komt doordat de accu in het frame wordt verwerkt waardoor deze bijna onzichtbaar is. 

Naast een modern uiterlijk zorgt het verwerken in het frame ook voor extra bescherming van de batterij en heeft het een betere gewichtsverdeling door het gestroomlijnde design.

StellaFietsen_215_230711__TP_0462-HDR

Bosch Purion zijdisplay

Met het overzichtelijke Purion-display bestuur je je e-bike eenvoudig en intuïtief. Deze minimalistische boordcomputer is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij het schakeladvies fiets je altijd in de juiste versnelling: dat ontziet de accu en vergroot je actieradius. Je hebt vijf ondersteuningsniveaus en bedient het display veilig met je duimen.

StellaFietsen_205_230711__TP_0357-HDR