Woerden

Stella Woerden

Voorstraat 2
3441 CL Woerden

Servicecenter open tot 17:30 uur

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 09.30 - 17.30
Morgen 09.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Maandag 09.30 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30

Stella Woerden

Let op! Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in ons E-bike Servicecenter in Woerden. De openingstijden van onze werkplaats vind je hierboven.

Stella fietsenwinkel in Woerden is onze E-bike Testcenter, centraal gelegen in het Groene Hart in Utrecht. Ervaar hier onze Stella e-bikes met een gratis proefrit en maak gebruik van het persoonlijke advies van onze e-bike adviseurs. Zij staan zes dagen per week voor je klaar.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel Woerden

Stella fietsenwinkel Woerden is gevestigd aan de Voorstraat 2 in Woerden. Onze fietsenwinkel in Woerden is voorzien van een e-bike testcenter. Hier kan je iedere Stella elektrische fiets uitproberen. Stella is er namelijk van overtuigd dat je eerst een elektrische fiets moet ervaren, voordat je een keuze kunt maken.

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

Stella fietsenwinkel in Woerden

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw e-bike

Stella e-bike service in Woerden

Stella fietsenwinkel Woerden is onderdeel van onze landelijke dekking aan testcenters. Kom je langs in onze fietsenwinkel in Woerden? Dan staan alle Stella e-bikes voor je klaar. Zo kun je iedere fiets proberen en weet je uiteindelijk welke e-bike het beste bij je past. En mocht het even niet uitkomen om naar onze fietsenwinkel in Woerden te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service. Gewoon bij je thuis of op het werk. Wel zo handig. Maak hier een gratis afspraak