Naarden

Stella Naarden

Lambertus Hortensiuslaan 16
1412 GW Naarden
035 - 303 1332

Geopend op maandag vanaf 09:30

Openingstijden Testcenter

Vandaag 9:30 - 17:00
Morgen Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30

Openingstijden Werkplaats

Vandaag Gesloten
Morgen Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30

Stella Naarden

De Stella fietsenwinkel in Naarden is één van onze E-bike Testcenter, centraal gelegen in het Gooi. Ervaar hier onze Stella e-bikes met een gratis proefrit en maak gebruik van het persoonlijke advies van onze e-bike Adviseurs. Zij staan zes dagen per week voor je klaar.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel in Naarden

Wij zijn trots op onze e-bikes! Onze e-bike adviseurs kunnen je alles vertellen over de voordelen van de elektrische fietsen van Stella. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat je een e-bike moet ervaren. Gewoon even proefrijden. In jouw eigen omgeving of onze bij onze e-bike fietsenwinkel aan de Lambertus Hortensiuslaan 16 in Naarden. In de E-bike Testcenter in Naarden kan je op alle Stella elektrische fietsen proefrijden en alle e-bikes uitgebreid met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit. 

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

E-bike outlet in Naarden

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze e-bike outlet jong gebruikte en demonstratie fietsen aan voor een super voordelige prijs. In onze e-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk. 

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar de E-bike outlet in Naarden.

Stella: dé e-bike specialist van Naarden

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Ruim assortiment e-bike accessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw e-bike

Stella e-bike service in Naarden

Stella Naarden is onderdeel van onze landelijke dekking aan fietsenwinkels met E-bike Testcenter. In midden-Nederland vind je ons ook in Almere, AmersfoortNunspeet en Veenendaal. En mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jou thuis of op het werk.