Leek

Stella Leek

Boveneind 19
9351 AP Leek
0594 - 745 091

Servicecenter open tot 17:30 uur

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Stella Leek

Let op! Voor e-bikeservice kun je gewoon terecht in ons E-bike Servicecenter in Leek. De openingstijden van onze werkplaats vind je hierboven.

De Stella fietsenwinkel in Leek bij Roden is ons E-bike Testcenter in Groningen. Hier kun je alle Stella E-bikes zelf ervaren. Maak een gratis proefrit en maak gebruik van het persoonlijke advies van onze E-bike Adviseurs. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor je klaar.

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel in Leek bij Groningen

Wij zijn trots op onze e-bikes! Onze e-bike specialisten vertellen je alles over de voordelen van de elektrische fietsen van Stella. Echter, wij zijn ervan overtuigd dat je een e-bike moet ervaren. Gewoon even proefrijden. In jouw eigen omgeving of onze bij onze fietsenwinkel in Leek, op slechts een kwartiertje rijden vanaf Groningen. Je vindt ons aan de Boveneind 19 in Leek.

In de winkel in Leek kan je op alle Stella elektrische fietsen proefrijden en alle e-bikes met elkaar vergelijken. Alleen zo stap je straks op een e-bike die bij jou past. Niet alleen in het gebruik, maar ook waar je het beste op zit.

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

Stella: dé e-bike specialist van Groningen

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Groot assortiment fietsaccessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike

Stella e-bike service in Leek

Stella fietsenwinkel Leek is onderdeel van onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters. In Noord-Nederland vind je ons ook in Assen, EmmenJoureLeeuwarden en Zwolle. En mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen? Dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jou thuis of op het werk. Net zo gemakkelijk!