Goes

Stella Goes

Albert Plesmanweg 1 j
4462 GC Goes
0113 - 745 900

Vandaag open tot 17:30 uur

Openingstijden Testcenter

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Openingstijden Werkplaats

Vandaag 9:30 - 17:30
Morgen 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag 9:30 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30

Stella Goes

Stella fietsenwinkel Goes is ons E-bike Testcenter gelegen in Zeeland. Wij bedienen hier klanten in de regio van Middelburg en Terneuzen. De Stella E-bike adviseurs staan hier zes dagen per week klaar om iedereen te voorzien van een goed advies. Wij zorgen natuurlijk ook voor een heerlijke kop koffie of thee!

  • Altijd alle Stella E-bikes te proberen
  • Persoonlijk advies op maat

Stella fietsenwinkel Goes

Inwoners van Zeeland hoeven we natuurlijk niet te vertellen hoe mooi de omgeving van Goes is. En hoe heerlijk het fietsen is door de provincie. De frisse zeewind door je haren en mooie fietsroutes langs het water én achter de dijken. Maar om mooie fietstochten te maken, is een goede fiets een vereiste. En zeker inwoners van Zeeland weten hoe vervelend tegenwind is. Daarom is een e-bike dé ideale uitkomst. Hiermee kun je blijven fietsen, ook als het hard waait.

Bij Stella ben je aan het juiste adres voor een elektrische fiets. Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel in Goes. Wij zijn gevestigd aan de Albert Plesmanweg 1j en staan hier zes dagen in de week klaar om jou te voorzien van unieke service en het beste advies. Geen mens is hetzelfde. Daarom heeft Stella een e-bike voor iedereen. Of u nu een lage instap e-bike, elektrische mamafiets of een snelle speed pedelec zoekt. Stella is ervan overtuigd dat je eerst een elektrische fiets moet ervaren, voordat je een keuze kunt maken.

Bekijk alle e-bikes online door op de onderstaande links te klikken:

Stella: dé e-bike specialist van Zeeland 

  • Vrijblijvend proeffietsen op alle Stella e-bikes
  • Probeer alle bekende e-bike systemen
  • Persoonlijk advies op maat voor de fiets die het beste bij jou past
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • Ruim assortiment e-bike accessoires
  • Ook voor service en onderhoud aan jouw e-bike

Stella e-bike service in Goes

Ook kun je in onze fietsenwinkel in Goes terecht voor onze bekende e-bike service. Stella fietsenwinkel Goes is onderdeel van onze landelijke dekking aan fietsenwinkels met testcenter. Mocht het even niet uitkomen om naar ons te komen, dan komen wij naar jou toe voor een proefrit of service bij jouw thuis of op het werk.