210614-Cruquius-Service-Hero-2880x1120
210614-Cruquius-Service-Hero-750x860

Den Haag

In ons E-bike Servicecenter in Den Haag ben je van harte welkom voor service of onderhoud aan jouw e-bike. Plan direct een persoonlijke serviceafspraak en er staat gegarandeerd een e-bikeadviseur voor je klaar.

Let op: per 1 juli sluit helaas ons servicecenter in Den Haag. Voor een service- of onderhoudsbeurt verwijzen we je graag door naar ons filiaal in Rijswijk

Stella Servicecenter Den Haag
Badhuisstraat 15-19 2584 HD Den Haag 0341 - 25 22 66
  • Dinsdag open van 09:30 tot 17:30
Openingstijden Werkplaats
Vandaag
-
Morgen
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
Dinsdag
-
Woensdag
-

Wat kun je verwachten?

In ons E-bike Servicecenter in Den Haag kun je terecht voor onder andere:

  • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
  • Servicebeurten
  • Reparaties en losse onderdelen
  • Kopen van accessoires en het direct laten monteren

Meer informatie over onderhoud en service lees je op deze pagina.

Maak een service-afspraak

Is het tijd voor de eerste servicebeurt, de jaarlijkse onderhoudsbeurt of wil je een reparatie inplannen? Maak dan snel een afspraak in het Stella Servicecenter in Den Haag. Ook voor andere vragen over service of onderhoud kun je altijd contact met ons opnemen.

Kom langs bij Stella Den Haag

In ons E-bike Servicecenter in Den Haag staan onze monteurs klaar voor service en onderhoud aan jouw Stella e-bike. Of je nu voor een lekke band of onderhoudsbeurt binnenkomt: zij zorgen dat jouw e-bike snel weer in topconditie is! En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie.

Stella klanten uit Den Haag en omgeving kunnen naast de bekende service aan huis gebruikmaken van ons unieke Stella Servicecenter. Het verschil met een E-bike Testcenter is dat hier alleen reparaties, onderhoud- en servicebeurten uitgevoerd worden. Wil je een Stella-e-bike ervaren óf kopen? Dan verwijzen we je graag door naar het E-bike Testcenter in Rijswijk of maak een afspraak voor een gratis proefrit aan huis.

201217-Testcenter-Gerco-Afbeelding-880x920

Neem een kijkje bij Stella Den Haag

Plan jouw route naar Stella Den Haag