E-bike outlet Nunspeet

E-bike outlet in Nunspeet   

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze outlet jong gebruikte en demonstratie e-bikes aan voor een super voordelige prijs. In onze E-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk. 

Stella outlet e-bikes

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar de E-bike outlet in Nunspeet.

Stella outlet e-bike of een tweedehands elektrische fiets?

Jij bent de eerste échte eigenaar van de outlet e-bike. Deze Stella outlet e-bikes zijn dus nieuwer dan tweedehands elektrische fietsen die worden aangeboden. Ook krijg je op een Stella outlet e-bike minimaal een jaar garantie. 

Bezoek de Stella E-bike Outlet Vestigingen

Zoek je een betaalbare e-bike voor een nóg scherpere prijs dan je van ons gewend bent? Bezoek de Stella E-bike outlet in het E-bike Testcenter in Nunspeet.

In de buurt oriënteren? In alle E-bike Testcenters van Stella worden regelmatig een aantal outlet modellen aangeboden. Bezoek daarom een van onze E-bike Testcenters in de buurt om het aanbod te bekijken!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe