E-bike outlet

Stella E-bike Outlet 

Een e-bike duur? Welnee! Bij Stella betaal je sowieso al nooit te veel voor een nieuwe elektrische fiets. En met regelmaat bieden wij in onze outlet jong gebruikte en demonstratie e-bikes aan voor een super voordelige prijs. In onze E-bike outlet vind je daarom echte Stella's voor de prijs van een B-merk. 

Stella outlet e-bikes

De Stella outlet e-bikes zijn nét niet nieuw meer. Deze e-bikes hebben meestal een tijdje in één van onze showrooms gestaan of zijn gebruikt voor proefritten. E-bikes met transportschade, zoals een kleine beschadiging aan de lak, vinden ook hun weg naar de E-bike outlet in Nunspeet, Tiel en Naarden.

Stella outlet e-bike of een tweedehands elektrische fiets?

Jij bent de eerste échte eigenaar van de outlet e-bike. Deze Stella outlet e-bikes zijn dus nieuwer dan tweedehands elektrische fietsen die worden aangeboden. Ook krijg je op een Stella outlet e-bike minimaal een jaar garantie. 

Bezoek de Stella E-bike Outlet Vestigingen

Zoek je een betaalbare e-bike voor een nóg scherpere prijs dan je van ons gewend bent? Bezoek één van de Stella E-bike outlets:

  • Nunspeet: Oosteinderweg 90
  • Tiel: Stationsweg 15
  • Naarden: Lambertus Hortensiuslaan 16

In de buurt oriënteren? In alle E-bike Testcenters van Stella worden regelmatig een aantal outlet modellen aangeboden. Bezoek daarom een van onze fietsenwinkels in de buurt om het aanbod te bekijken!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe