Black Bike Friday

Black Bike Friday

Net als voorgaande jaren profiteer je ook in 2021 van de Black Bike Friday Deals bij Stella! Extreem hoge kortingen op e-bikes en accessoires! Dus.. noteer Black Friday 2021 alvast in je agenda: vrijdag 26 november 2021 en grijp je kans!

Extreem hoge Black Bike Friday kortingen!

Black Friday betekent extreme kortingen bij Stella! Je krijgt alleen deze week heel veel korting op geselecteerde e-bikes en accessoires. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit!

Benieuwd naar alle Black Friday Deals? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken en direct profiteren? Geen probleem! Maak een persoonlijke afspraak in één van onze E-bike Testcenters of maak een vrijblijvende proefrit aan huis. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

201109-Outlet-brochure.jpg

 

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

1 Alleen geldig op geselecteerde e-bikes, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie. Deze actie is geldig t/m 30-11-2020.

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. In Nederland is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!