211125-BlackFridayAfter-HomepageActieHero-2880x1120
211125-BlackFridayAfter-HomepageActieHero-750x860

Black Bike Friday

Welkom bij de enige echte Stella Black Friday Week! Vrijdag 26 november is het Black Friday en daarom profiteer jij alleen déze week van extreem hoge e-bikekortingen. Grijp nú je kans en kom naar de winkel voor de beste deals!

Alleen deze week tot €750,-1 e-bikekorting!

Tijdens onze Black Bike Friday Week profiteer je van spectaculaire deals op onze uitgebreide e-bikecollectie. Lage instap, midden- of voorwielmotor, comfortabel, sportief; we vinden voor iedereen een passend model. En met een knallende korting is het feest compleet, toch? Kom gauw naar een E-bike Testcenter bij jou in de buurt voor een gratis proefrit en vraag onze e-bikeadviseur naar de mogelijkheden. 

We hebben meer dan 5.000 Stella e-bikes op voorraad die wij direct kunnen leveren vanuit onze e-bikefabriek in Nunspeet, dus bestel vandaag en geniet deze winter nog van jouw gloednieuwe aankoop!

210629-DE-StellaProefrit-Flow-1300x1080
210629-Proefrit-Flow-1300x330

Maak een proefrit op onze Black Friday Deals!

Profiteer snel van onze Black Friday Deals nu het nog kan! Maak direct een gratis proefrit en sla je slag!

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. In Nederland is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!

1 Alleen geldig bij aanschaf van onze e-bikecollectie, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Vraag onze e-bikeadviseurs naar de mogelijkheden. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella-fabriek gedurende looptijd van de actie.