211018-Pre-teaser BlackFriday-ActieHero-2880x1120
211018-Pre-teaser BlackFriday-ActieHero-750x860

Black Bike Friday 2023

Net als voorgaande jaren profiteer je ook in 2023 van de Black Bike Friday Deals en Cyber Monday bij Stella! Koop je elektrische fiets met extreem hoge kortingen. Dus noteer Black Friday 2023 alvast in je agenda: vrijdag 24 november 2023 en grijp je kans!

Extreem hoge Black Bike Friday kortingen!

Black Friday betekent extreme kortingen bij Stella! Je krijgt alleen tijdens de Black Friday deals heel veel korting op geselecteerde e-bikes en accessoires.  Tijdens Black Friday fietsen kopen? Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

211018-Pre-teaser BlackFriday-CTA_Brochure-desktop-1080x1080
211018-Pre-teaser BlackFriday-CTA_Brochure-mobile-1300x330

Als eerste op de hoogte van onze Black Bike Friday Deals?

Download dan direct de gratis brochure én schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo word je als eerste op de hoogte gehouden van onze exclusieve Black Friday Deals!

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit!

Benieuwd naar alle Black Friday Deals? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Niet wachten tot de Black Friday elektrische fiets actie, maar liever meteen een gratis proefrit maken en direct profiteren? Geen probleem! Maak een persoonlijke afspraak in één van onze fietsenwinkels of maak een vrijblijvende proefrit aan huis.

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. In Nederland is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!