000000-Projectnaam-Hero-750x860
000000-Projectnaam-Hero-750x860

Black Bike Friday

Black Bike Friday

Net als voorgaande jaren profiteer je ook in 2021 van de Black Bike Friday Deals bij Stella! Extreem hoge kortingen op e-bikes en accessoires! 
Dus.. noteer Black Friday 2021 alvast in je agenda: vrijdag 26 november 2021 en  grijp je kans!

Extreem hoge Black Bike Friday kortingen!

Black Friday betekent extreme kortingen bij Stella! Je krijgt alleen tijdens Black Friday heel veel korting op geselecteerde e-bikes en accessoires. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

000000-projectnaam-contentnaam-2e3ekolom-1120x600

Download de gratis e-bike brochure of maak een gratis proefrit!

Benieuwd naar alle Black Friday Deals? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken en direct profiteren? Geen probleem! Maak een persoonlijke afspraak in één van onze E-bike Testcenters of maak een vrijblijvende proefrit aan huis.

Oorsprong Black Friday

Black Friday is in de Verenigde Staten ontstaan, waar deze dag altijd de dag na Thanksgiving valt. De meeste werknemers hebben deze dag vrij. Black Friday wordt beschouwd als de dag die het begin van de kerstinkopen aankondigt. Black Friday heeft de afgelopen jaren ook in Nederland flink aan populariteit gewonnen. In Nederland is Black Friday vooral populair om goedkoop de cadeaus voor Sinterklaas en kerst in te kopen. Black Friday aanbiedingen zijn dan ook vaak extreme aanbiedingen in de vorm van hoge kortingspercentages, daarom is Black Friday de dag om goedkoop een e-bike aan te schaffen!