SKS Spatbord Achterzijde 50-56mm

Speciaal ontworpen voor de modellen Livorno, Vicenza, Vienna en Morena. 

Heeft u er genoeg van om telkens weer thuis te komen met een vieze rug door opspattend water en modder tijdens uw fietstochten? Wilt u uw waardevolle fiets beschermen tegen vuil en water en uw ritten comfortabeler maken? Zoek niet verder! Het SKS Spatbord Achterzijde 50-56mm is speciaal ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Dit spatbord is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een perfecte pasvorm voor fietsen met een bandbreedte van 50-56mm. Zijn robuuste constructie zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervangingen op korte termijn.

Eenvoudig te monteren en aan te passen, het SKS Spatbord Achterzijde biedt niet alleen bescherming tegen modder, regen en vuil, maar verbetert ook de aerodynamica van uw fiets, waardoor u sneller en efficiƫnter kunt rijden.

Of u nu een doorgewinterde fietser bent die graag in alle weersomstandigheden fietst, of gewoon op zoek bent naar extra bescherming tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer, dit spatbord is de ideale keuze. Zeg vaarwel tegen ongemakkelijke en vuile ritten en omarm het comfort en de netheid die het SKS Spatbord Achterzijde te bieden heeft.