Dé oplossing voor fietsaccessoires

Onze Dolce en Forte zijn standaard uitgerust met een MIK HD-voor en achterdrager, een revolutionair en krachtig systeem waarmee je binnen enkele seconden kunt wisselen van fietsaccessoire. Je klikt je kinderzitje dus makkelijk én veilig op – en ook van – de drager. Kinderen naar de opvang, tijd voor je dagelijkse boodschap? Verwissel de kinderzitjes met andere MIK-toebehoren, zoals een tas of een mand.

Achterzitje Urban Iki MIK - Bincho Black

94,95

Basil Dierenmand MIK- Kunststof - Blauw

99,95

Achterzitje Urban Iki - Beige/Bincho Black

74,95

FastRider Dubbele fietstas Isas Sand 33L

64,95

MIK-systeem voor fietsaccessoires

 MIK (Mounting Is Key) is een handig systeem om accessoires op de bagagedrager van je (elektrische) fiets te bevestigen. Het MIK systeem maakt het makkelijk om fietsaccessoires eenvoudig en snel te wisselen. Dankzij MIK klik je op je bagagedrager waar je zin in hebt, van (honden)fietsmand tot kinderzitje.

Het MIK-systeem bestaat uit twee delen: een MIK Carrierplaat en MIK Adapterplaat.

MIK Carrierplaat

De carrierplaat wordt met vier inbusschroeven bevestigd op de bagagedrager. De carrierplaat is geschikt voor alle bagagedragers van 100 tot 170 millimeter breed. MIK-fietsaccessoires worden met de adapterplaat op deze carrierplaat gemonteerd.

MIK Adapterplaat

Onze MIK-accessoires zijn voorzien van een MIK-adapterplaat. Die klik je op MIK-profielen in je bagagedrager. Het resultaat: ongekend stabiel je spullen vervoeren en supersnel accessoires wisselen.

Geïntegreerde sleutel om diefstal te voorkomen

Het MIK-systeem op je e-bike of fiets is voorzien van een geïntegreerde sleutel die je fietsaccessoires beveiligen tegen de gelegenheidsdief. Door deze sleutel uit de accessoire te verwijderen is die beveiligd tegen diefstal. Zo stap je met een veilig gevoel op je (elektrische) fiets.

Voordelen MIK-systeem

  • Makkelijk te bevestigen 
  • Accessoires wisselen in 1 seconde   
  • Inclusief MIK-stick

Stella-fietsen met een MIK-systeem

De Dolce en Forte MDS zijn inmiddels uitgerust met een MIK-systeem, zodat je makkelijk voor- en achterop een kinderzitje kunt monteren. Kies bijvoorbeeld voor een Urban IKI-kinderzitje, dat rechtstreeks op fietsen met een MIK HD-bagagedrager geklikt kan worden. De Dolce en Forte hebben zo’n HD-drager. Die kan een gewicht tot 27 kg dragen. Voor een voorzitje heb je geen MIK-systeem nodig, dat bevestig je aan de stuurpen. Ook kun je manden of tassen vastklikken aan het MIK-systeem.

Benieuwd naar het MIK-assortiment? Laat je informeren en maak een persoonlijke afspraak in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter.