AXA- & Stella fietssloten 

Onze AXA-fietssloten zijn ontworpen in samenwerking met Stella. De A-merk insteek kettingsloten zijn ijzersterke kettingen van hoge kwaliteit en speciaal ontworpen. Hierdoor stal je jouw Stella e-bike voor een langere tijd veilig en zonder zorgen en maak je het fietsendieven lastig. Onze AXA-kettingsloten zijn ijzersterk en dankzij het keurmerk geschikt om een fietsverzekering mee af te sluiten. 

Verklein de kans op diefstal met een AXA-fietsslot 

Met je elektrische fiets naar je werk of naar de stad gaan biedt genoeg voordelen, maar logischerwijs roept het ook vragen op, over diefstal bijvoorbeeld. Helaas is het waar dat e-bikes de laatste jaren vaker worden gestolen. Ga je met de elektrische fiets op pad? Zorg dan in ieder geval dat je de kans op diefstal verkleint door te kiezen voor een extra slot, zoals het speciaal voor Stella ontworpen kettingslot AXA. Zet verder je e-bike – als het kan – in een bewaakte fietsenstelling.  

Kenmerken AXA-fietsslot 

Het AXA-slot is een sterk en kwalitatief hoogwaardig kettingslot dat speciaal gemaakt is voor de beveiliging van onze elektrische fietsen. Het slot heeft een twee sterren-waardering van stichting ART, waardoor het slot voldoet aan de eisen voor een eventuele fietsverzekering, die je ook bij Stella Fietsen kunt afsluiten. De kettingschakels zijn van gehard staal en hebben een anti-boorplaat in de cilinder en een afdekkap. Hierdoor kan er geen vocht of vuil in de cilinder van het AXA-fietsslot komen en wordt de duurzaamheid verbeterd.  

Axa-vouwsloten 

Ook vind je in de Stella-webshop de AXA Foldable, het eerste slot in de nieuwe generatie vouwsloten. De foldables zijn eenvoudig in gebruik, licht, lang, sterk en betaalbaar. De vouwsloten van AXA variëren in lengte en dikte van de schakel. De safety index geeft voor dit slot een 9 aan op een schaal van 15, ideaal als tweede fietsslot voor het vastzetten van je e-bike. Kijk voor het volledige aanbod AXA-fietssloten in de webshop van Stella Fietsen.