Basil Icon S - Fietsmand voor achterop

34,95

New Looxs Toscane Smartlock Zwart - Fietsmand voor voorop

36,95

Basil Dierenmand MIK- Kunststof - Blauw

99,95

New Looxs Pisa Rapidlock Zilver - Fietsmand

36,95

Fietsmanden & fietskratten voor de elektrische fiets 

Je ziet het steeds vaker in het straatbeeld voorbijkomen, fietsen met een fietsmand of fietskrat die aan de voorkant of achterkant van de fiets is bevestigd. Het is naast praktisch ook een hippe accessoire voor op de fiets. De fietsmanden en fietskratten zijn er in verschillende soorten en maten.  

Fietskrat op je e-bike 

Als je in het bezit bent van een stoere transportfiets dan weet je het allang. Een fietskrat voorop is wel heel handig. Al je spullen in het zicht, lekker overzichtelijk. Fijn om je boodschappen in te doen, óf je rugzak voor school! Hoef je niet meer met spullen te zeulen, lekker makkelijk. En zo’n krat is lekker stevig vanwege het robuuste materiaal én ziet er nog hip uit ook! Benieuwd? In de Stella-webshop vind je verschillende fietskratten, om jouw Stella-e-bike mee op te fleuren.  

Fietsmand op je e-bike 

Rieten en stalen fietsmanden zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. De fietsmand wordt door middel van riemen of haken aan het stuur bevestigd. Stella Fietsen heeft verschillende manden in het assortiment, zowel van staal als van riet. De fietsmanden kun je voorop of achterop je elektrische fiets monteren. Allemaal met voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse boodschappen of je rugzak of handtas. Alle stalen en rieten fietstassen bieden wat er van ze verwacht mag worden: een solide bergplaats voor je spullen!