Fietsendrager Stella Vettore

399,-

  • Geschikt voor twee elektrische fietsen
  • Draaggewicht 2 x 30 kg, geschikt voor e-bikes
  • 13-polige stekker

Fietsendrager Stella Vettore

De Stella Vettore is dé fietsendrager voor wie op zoek is naar een lichtgewicht en compacte oplossing. Met een eigen gewicht van slechts 12,5 kg is deze drager makkelijk te hanteren en op te bergen, ook dankzij het opvouwbare ontwerp.

De gebruikersvriendelijke afsluitbare koppeling maakt het monteren en afnemen van de drager een fluitje van een cent. De afsluitbare framehouders zorgen ervoor dat je fietsen veilig en stabiel blijven staan tijdens het vervoer, en de draaiknoppen en het Stella logo in rood voegen nog eens wat extra stijl toe.

Met een maximaal draaggewicht van 60 kg totaal per drager en maximaal 30 kg per fiets, kun je met de Vettore probleemloos twee fietsen vervoeren. De drager is geschikt voor de Brink RMC pin kogel van elektrische auto's en heeft een maximale wielbasis van 130 cm. De ontgrendeling van de wielstrap is eenvoudig in gebruik en de afstand tussen de wielgoten bedraagt 22 cm.

De Vettore is geschikt voor fietsbanden tot 2,25 inch (57mm) breed en heeft een standaard 13 polige stekker. De verlichting bestaat uit gloeilampen en dankzij de vergrendeling met sleutel op de trekhaakkoppeling en de draaiknopvergrendeling is je fietsendrager goed beveiligd. Bij de drager worden 2 identieke sleutels geleverd voor zowel de trekhaakkoppeling als de draaiknopvergrendeling.