Fietsendrager Stella Grand Vettore

499,-

  • Geschikt voor twee elektrische fietsen
  • Draaggewicht 2 x 30 kg, geschikt voor e-bikes
  • 13-polige stekker

Fietsendrager Stella Grand Vettore

De Stella Grand Vettore fietsendrager is dé perfecte oplossing voor het vervoeren van jouw fietsen tijdens je vakantie of weekendje weg. Dankzij het kantelbare ontwerp is de drager gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen, zonder dat je daarvoor al je bagage hoeft uit te laden. Bovendien is deze fietsendrager opvouwbaar, zodat je hem compact kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

De Grand Vettore heeft een maximaal draaggewicht van 60 kg totaal per drager, met een maximum van 30 kg per fiets. De afsluitbare framehouders zorgen ervoor dat jouw fietsen stevig op de drager blijven zitten en niet gestolen kunnen worden. De hendel van de afsluitbare koppeling is gebruikersvriendelijk en de draaiknoppen in rood met Stella logo maken het design helemaal af.

Deze fietsendrager is geschikt voor de Brink RMC pin kogel van elektrische auto's en heeft een maximale wielbasis van 130 cm. De wielhouders zijn verschuifbaar afhankelijk van de wielbasis en de ontgrendeling van de wielstrap is in rood. De afstand tussen de wielgoten is 22 cm en de maximale fietsband breedte is 2,25 inch (57mm).

De Grand Vettore wordt geleverd met een standaard 13 polige stekker voor verlichting met gloeilampen. De vergrendeling met sleutel op trekhaakkoppeling zorgt ervoor dat jouw fietsendrager veilig vast zit op de trekhaak. Per drager set ontvang je 2 identieke sleutels voor zowel de trekhaakkoppeling als de draaiknop vergrendeling.

Kortom, de Grand Vettore fietsendrager is de ideale oplossing voor het vervoeren van jouw fietsen. Hij is veilig, gebruikersvriendelijk en compact op te bergen. Bestel hem vandaag nog voor de ultieme fietservaring!