Charger Eleon SlimFit 2.0/2.1 2Ah

65,-

Charger Eleon SlimFit 2.0/2.1 2Ah

Stella acculader / oplader 36V (output 42 volt, 2A) geschikt voor Stella accu's met de 3-polige stekker. (Inclusief netsnoer)

Krachtig en efficiënt - de Charger Eleon SlimFit is een 36V Li-Ion oplader met een output van 42 volt en 2 ampère. Deze krachtige lader is perfect geschikt voor alle 36 volts accu's, waardoor je jouw accu snel en veilig kunt opladen.

Nooit meer giswerk met de laadstatus - de Charger Eleon SlimFit is uitgerust met een handige laad-indicatie met 2 kleuren LED. Zo weet je altijd precies wanneer jouw accu volledig is opgeladen en klaar is voor een nieuwe avontuurlijke rit.

Veiligheid voorop - met de automatische stopfunctie hoef je je geen zorgen te maken over overladen. Zodra de batterij volgeladen is, stopt de lader automatisch met laden, waardoor de levensduur van je accu wordt verlengd en mogelijke risico's worden geminimaliseerd.

Optimale laadefficiëntie - de Charger Eleon SlimFit biedt 3 traps-laadeigenschappen, waardoor het opladen van je accu snel en efficiënt verloopt. Je bent snel weer klaar voor een nieuwe rit!

Wereldwijd compatibel - met een input van 100-240V AC is deze lader perfect voor gebruik in verschillende landen en regio's. Geen gedoe meer met verschillende stekkers of spanningen.

Eenvoudig in gebruik - de Charger Eleon SlimFit wordt geleverd met een 3-polige stekker die moeiteloos op je fietsaccu past. Geen gedoe met ingewikkelde aansluitingen, maar gewoon simpel en snel opladen.

Geschikt voor alle 2.0/2.1 accu's met voorwielmotor - of je nu een voorwielmotor hebt op je e-bike, deze lader is de perfecte match voor jouw accu.

Kies voor de Charger Eleon SlimFit 2.0/2.1 2Ah en geniet van het gemak, de veiligheid en de efficiëntie van deze hoogwaardige lader. Geef jouw e-bike de zorg die het verdient en ga met volle energie op avontuur!