Bobike Exclusive Mini-kinderzitjes  

Stella Fietsen is dé online shop voor Bobike Mini-kinderzitjes. Wij bieden een breed assortiment hoogwaardige Bobike Exclusive Mini-fietsstoeltjes in verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd een stoeltje vindt dat bij je (elektrische fiets) past. Door het kleine stuur kan je kind actief deelnemen aan de rit en een bijzonder zachte 5-punts veiligheidsgordel zorgt voor optimaal comfort. Het exclusieve design past perfect bij de huidige fietstrends, dus je fietst zeker weten in stijl! 

Voor welke leeftijd is het Bobike Exclusive Mini-kinderzitje geschikt? 

De Bobike Mini Exclusive-kinderzitjes zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 15 kg. Leuk dus om samen met je kind de wereld te verkennen, het avontuur te beleven, de wind door je haren, de zon tegemoet. De Bobike Exclusive Mini Plus is ideaal voor ouders die graag met hun kinderen een fietstocht willen maken. Of je nu een fietstocht in de natuur plant of opa en oma op de elektrische fiets wilt bezoeken. 

Hoe veilig is een Bobike Exclusive Mini-kinderzitje? 

Samen fietsen met je kind is niet alleen leuk, maar met een Bobike-fietszitje ook veilig. Zo is er een hoofddeel voor de allerkleinsten dat gemonteerd kan worden op het fietszitje, zodat het hoofd beter ondersteund wordt. Ook zijn de Bobike-kinderzitjes voorzien van een zachte 5-punts veiligheidsgordel, comfortabel en een goede bescherming. De Bobike-kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en bieden optimale bescherming en zitcomfort voor je kind. In de webshop van Stella vind je een breed assortiment kinderzitjes van Bobike Exclusive Mini.