Bobike Exclusive Maxi-kinderzitjes  

Stella is dé online shop voor Bobike Maxi fietsstoeltjes. Wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardige Bobike fietsstoeltjes voor achterop. De Bobike Exclusive Maxi Plus is ideaal voor ouders die graag met hun kinderen een fietstocht willen maken. Of je nu een fietstocht in de natuur plant of opa en oma op de fiets wilt bezoeken. Het fietsstoeltje is eenvoudig in gebruik en de 5-punts veiligheidsgordel zorgt voor optimaal comfort. Het exclusieve design past ook perfect bij de huidige fietstrends.

Voor welke leeftijd is het Bobike Exclusive Maxi-kinderzitje geschikt? 

Wanneer je kind te groot wordt voor een voorzitje is de Bobike Exclusive Maxi een zeer geschikte én veilige optie. De Bobike Exclusive Maxi is een kinderzitje dat je achterop je elektrische fiets monteert, met extra bescherming rondom het heeft. Het stoeltje is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf ongeveer 18 maanden tot 6 jaar of tot een lichaamsgewicht van 22 kg

Hoe veilig is een Bobike Exclusive Maxi-kinderzitje? 

Samen fietsen met je kind is niet alleen leuk, maar met een Bobike-fietszitje ook veilig. Zo is er een hoofddeel voor de allerkleinsten dat gemonteerd kan worden op het fietszitje, zodat het hoofd beter ondersteund wordt. Ook zijn de Bobike-kinderzitjes voorzien van een zachte 5-punts veiligheidsgordel, comfortabel en een goede bescherming. De Bobike-kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en bieden optimale bescherming en zitcomfort voor je kind. In de webshop van Stella vind je een breed assortiment kinderzitjes van Bobike Exclusive Mini.