VAKANTIEGELD TIP - Schaf een Stella E-bike aan!

VAKANTIEGELD TIP - Schaf een Stella E-bike aan!

Aan het einde van de maand mei ontvangen de meeste mensen weer het vakantiegeld. Veel mensen gebruiken dit voor een welverdiende zomervakantie, maar tegenwoordig gebruiken ook steeds meer mensen het vakantiegeld voor andere opties. Wij hebben de perfecte vakantiegeld tip. Koop een elektrische fiets van Stella. Waarom? Wij geven een paar redenen.

1. Het hele jaar door genieten

Met een elektrische fiets kun je gemakkelijk het hele jaar door genieten. Fietsen is leuk en met een elektrische fiets kun je pas écht de wereld gaan ontdekken. De elektrische fiets geeft je enorm veel vrijheid om te gaan en staan waar jij wil. Het voelt net als één grote vakantie!

2. Gezond en vitaal

Met een elektrische fiets kun je de auto vaker laten staan, waardoor je vaker beweegt en meer in de frisse buitenlucht te vinden bent. Het is een mooi alternatief voor de auto en het draagt bij aan een gezonde en vitale levensstijl. Boodschappen doen, naar het werk of gewoon lekker naar buiten; het kan allemaal op een elektrische fiets van Stella.

3. Bespaar met je vakantiegeld!

Het vakantiegeld voelt voor veel mensen als een mooi extraatje. Een elektrische fiets lijkt vaak een grote investering, maar onder aan de streep valt dit best mee. Door vaker de auto te laten staan bespaar je veel geld op brandstof en onderhoud. Misschien is het zelfs mogelijk om een tweede auto weg te doen, omdat afstanden makkelijker te reizen zijn met een elektrische fiets. Haal dus nog meer uit je vakantiegeld en kies voor een elektrische fiets van Stella!

Gratis Brochure

Ben je benieuwd wat Stella jou allemaal te bieden heeft? Vul dan hieronder jouw gegevens in. De gratis brochure staat boordevol informatie over onze elektrische fietsen.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe