210209-Update_over_je_ebike-Hero-2880x1120
210209-Update_over_je_ebike-Hero-750x860

Update over je e-bike

Je hebt onlangs een Stella-fiets bij ons gekocht. Helaas duurt de levering iets langer, omdat we nog een onderdeel van jouw e-bike missen. Hierdoor kunnen wij later dan gepland kunnen starten met de assemblage van jouw fiets. Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor dit ongemak.

We bieden je graag één van de volgende opties: een vervangende e-bike die qua prijs gelijk is aan de door jou gekozen Livorno. We brengen dus geen extra kosten in rekening. Uiteraard mag je ook gewoon wachten op de e-bike die je besteld hebt.

210202-opties-2

Optie 1

Deze Vicenza rijdt erg comfortabel dankzij de verende dual shock-voorvork en is voorzien van hydraulische schijfremmen, waardoor je binnen no-time stilstaat. Perfect voor woon-werkverkeer en je dagelijkse rit naar de supermarkt of sportschool. Meer over dit model vind je hier

210202-opties-2

Optie 2

De Cosmo Superior lijkt een beetje op de Livorno die jij hebt besteld, alleen is de kleur anders (wit met rode accenten) en het frame iets sportiever. Ook deze e-bike is op voorraad, wat betekent dat wij kunnen leveren op de afgesproken datum. De specificaties van de fiets vind je hier.   

210202-opties-3

Optie 3

Dit model heeft een ingetogen design en rijdt erg comfortabel dankzij de verende dual shock-voorvork. Ook prettig is de lage instap en comfortabele zithouding, die tevens hetzelfde is als de door jou bestelde Livorno. De specificaties van de fiets vind je hier.   

210202-opties-4

Optie 4

Kies je voor een vervangende e-bike, dan kunnen we die nog leveren op de eerder afgesproken datum. Wil je liever wachten op de e-bike die je besteld hebt? Dan zouden we je willen vragen om een nieuwe bezorgafspraak met ons in te plannen. 

Laat je ons weten voor welke optie jij kiest?

Dan zorgen wij dat jouw e-bike op de afgesproken datum wordt geleverd. 

Optie kiezen