Top 3 e-bikes

Er zijn veel verschillende soorten e-bikes, maar welke past nu het beste bij jou? Om je een handje te helpen, hebben wij een e-bike top 3 voor je samengesteld. Je kunt natuurlijk ook altijd onze keuzehulp gebruiken om erachter te komen welke Stella e-bike het beste bij je past.

Livorno Superior MDS

Onze nummer 1 is de Stella Vicenza Superior, uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond! De Stella Vicenza Superior is een lichte elektrische stadsfiets en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Een hoge ondersteuning is mogelijk onder alle omstandigheden en de Stella Vicenza Superior beschikt over een fluisterstille en krachtige voorwielmotor. Mede hierdoor is de Stella Vicenza Superior door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste Koop! Bekijk de Stella Vicenza Superior.

Buttons-fietsen-Vicenza-Steps.jpg

Livorno Superior FDST

Op nummer 2 staat de Stella Copenhague, de chique elektrische fiets die ontworpen is met oog voor detail. De Stella Copenhague heeft een compacte  en sterke ultra light accu. De accu is zo dun, dat het bijna niet opvalt dat het een elektrische fiets is. Het uitgebreide Mobi-Drive display en de krachtige voorwielmotor zorgen ervoor dat u zonder moeite eindeloos kunt fietsen. Mede hierdoor is de Stella Copenhague door het onafhankelijke Duitse testinstituut Extra Energy uitgeroepen tot de beste e-bike van Europa! Bekijk de Stella Copenhague in detail.

Vicenza Superior FDST

De Stella Arturo Steps is onze nummer 3 en beschikt over een van de lichtste maar meest krachtige Shimano Steps middenmotor.  Dit maakt de elektrische fiets erg licht en zeer krachtig. De Di2 naafversnelling zorgt voor en soepele overgang tussen de versnellingen en maakt automatisch schakelen mogelijk. De Stella Arturo Steps is door Plus Magazine bekroond met een 8,4 en laat daarmee de grote merken ver achter zich. Bekijk de Stella Arturo Steps.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe