Stella – Op weg app

Met de officiële Stella Op weg app kun je nu nóg meer en zorgeloos genieten van jouw Stella fiets! Zo krijg je inzicht in jouw gereden routes en kun je jouw e-bike traceren in geval van diefstal. De app heeft vele handigheden maar het belangrijkste is dat je met de app altijd verbonden bent met jouw Stella!

Let op, beperkt leverbaar. We werken momenteel aan een verbeterde versie.

Volg jouw e-bike in geval van diefstal

Een belangrijke functie van de app is de Track & Trace functie. Hiermee kun je de realtime locatie van jouw waardevolle e-bike bekijken en volgen en kun je jouw fiets traceren in geval van diefstal. Daarnaast krijg je ook een sabotagemelding wanneer jouw Stella e-bike omvalt of wordt verplaatst terwijl deze uitstaat. Met de Stella Op weg app kun je jouw e-bike dus met een gerust hart achterlaten!

Ontdek de voordelen

Een groot voordeel is dat de app beschikbaar is voor (bijna) elke Stella fiets! Dus zelfs wanneer je jouw fiets al een tijdje heeft, kan deze een Connected bike worden! Met de app kun je al je fietsritten terugkijken en krijg je een melding wanneer jouw e-bike toe is aan een servicebeurt of al een tijdje niet is opgeladen. Daarnaast beschikt de app over een noodknop die een melding geeft naar jouw contactpersoon als je valt of een ongeluk krijgt. Het doel van de app is dat je altijd verbonden bent met jouw Stella fiets, zelfs wanneer je niet in de buurt bent.


Alle voordelen van de app op een rijtje:

  • Track & Trace functie;
  • sabotagemelding;
  • gemakkelijk jouw fietsroutes opslaan;
  • fietsgeschiedenis bekijken;
  • beschikbaar op (bijna) alle Stella E-bikes;
  • noodknop in geval van ongeluk.