Veelgestelde vragen over het Coronavirus

Is Stella nog bereikbaar?
Je kunt gewoon contact opnemen met Stella. Wel kan het wat drukker zijn dat je van ons gewend bent. We vragen om je geduld bij een wat langere wachttijd. Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Gaat mijn ingeplande proefrit aan huis nog door?
Heb je een proefrit aan huis ingepland? Dan gaat jouw proefrit gewoon door op de aangegeven datum en tijd. Wij hanteren strenge hygiëneregels en stellen het op prijs als onze klanten zich ook aan de hygiëneregels van het RIVM houden.

Klanten worden gebeld om na te gaan of zij gezondheidsklachten hebben. Indien het bezoek door onze e-bike adviseurs onverantwoord is, wordt de afspraak geannuleerd.

Gaat mijn servicebeurt nog door?
Is jouw servicebeurt ingepland? Dan gaat jouw servicebeurt aan huis of in één van onze servicecenters gewoon door. Wel vragen we je even buiten te wachten.

Klanten worden gebeld om na te gaan of zij gezondheidsklachten hebben. Indien het bezoek door onze e-bike adviseurs onverantwoord is, wordt de afspraak geannuleerd.

Wordt mijn e-bike wel bezorgd?
Is de bezorging van jouw e-bike ingepland? Dan wordt jouw e-bike gewoon bezorgd op de aangegeven datum en tijd. Wij hanteren strenge hygiëneregels en stellen het op prijs als onze klanten zich ook aan de hygiëneregels van het RIVM houden.

Klanten worden gebeld om na te gaan of zij gezondheidsklachten hebben. Indien het bezoek door onze e-bike bezorger onverantwoord is, wordt de afspraak geannuleerd.

Kan ik mijn e-bike nog wel ophalen bij de E-bike Ophaal Experience?
Ja dat kan! Onze locaties in Nunspeet, Alkmaar, Cruquius, Roermond, Schiedam en Waddinxveen zijn open voor de afhaal van e-bikes. Uiteraard kan jouw e-bike ook gewoon gratis bij jou thuis worden bezorgd.