Wat kost een elektrische fiets huren?

Een Stella elektrische fiets huren kan al vanaf €18,- per dag! Hoe langer je een elektrische fiets huurt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt dus gemakkelijk, snel én goedkoop Stella e-bikes huren. Benieuwd?

Waarom een elektrische fiets huren?

Ben je op vakantie of wil je er gewoon lekker op uit? Dan is een e-bike huren een goede oplossing. Zeker als je overweegt om een elektrische fiets aan te schaffen. Zo kun je de e-bike echt helemaal ervaren en heb je genoeg tijd om de e-bike uit te proberen. Bevalt de e-bike uiteindelijk? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om er eentje aan te schaffen.

Prijs elektrische fiets huren

De prijzen van het huren van een e-bike lopen erg uiteen. Bij Stella huur je al een elektrische fiets vanaf €18,- per dag!

Voordelen elektrische fiets huren

Het huren van een e-bike tegenover een gewone fiets heeft veel voordelen:

  • Moeiteloos de omgeving verkennen;
  • Extra lange fietstochten maken;
  • Het gemak van een elektrische fiets ervaren.

Een Stella e-bike huren?

Altijd al eens een Stella e-bike willen proberen? Je kunt bij ons natuurlijk altijd een gratis proefrit maken. Maar als je echt een Stella wil ervaren, dan kun je overwegen om eerst een Stella e-bike te huren. Als je een elektrische fiets huurt, kun je echt ervaren hoe het voelt om op een e-bike te fietsen en later overwegen om een e-bike aan te schaffen.

Elektrische fiets huren Texel

Texel ontdekken op een Stella e-bike? Dat kan! Wij hebben op Texel twee verhuurpunten waar je zowel gewone als elektrische fietsen kunt huren. Op Texel kan het soms flink waaien en wat is er dan lekkerder dan moeiteloos tegen de wind in fietsen? Dat kan op een Stella e-bike! Je kunt bij ons terecht in Den Burg of De Koog.

Op een elektrische fiets van Stella kun je moeiteloos het hele eiland rondfietsen. Onze e-bikes worden namelijk standaard geleverd met een sterke accu. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kunt genieten. Waarom een elektrische fiets huren bij Stella Fietsverhuur?

  • De goedkoopste en beste elektrische fietsverhuur op Texel;
  • Centrale ligging van onze e-bike verhuur in Den Burg of De Koog;
  • Een Stella e-bike ervaren in een prachtige omgeving;
  • Gratis bezorging en omruilservice bij pech onderweg.