Nieuwsupdate Stella omtrent het Coronavirus

Stella volgt het nieuws over het COVID-19 virus nauwlettend. De veiligheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Wij hebben daarom al extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen in onze E-bike Testcenters en voor onze bezorgers en monteurs op de weg. De Stella E-Bike Testcenters in België en Nettetal (D) zijn tot nader bericht gesloten. Alle Stella E-bike Testcenters in Nederland zijn gewoon geopend. Je bent van harte welkom om onze e-bikes te testen! Bezoek een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.

Wij volgen actief de berichten van het RIVM en houden de gestelde richtlijnen aan. Op dit moment betekent dit dat onze E-bike Testcenters openblijven. Je kunt dus proefritten op Stella e-bikes blijven maken. Ook worden onze e-bikes gewoon bezorgd en worden servicebeurten- en afspraken uitgevoerd. Als je al een proefrit aan huis, bezorging of servicebeurt hebt gepland, word je zo snel mogelijk gebeld om te bespreken of de afspraak door kan gaan. Bij onze bezorgingen en service aan huis hanteren wij extra hygiëneregels. Dit gebeurt ook in onze E-bike Testcenters.  

Wij volgen het advies van het RIVM op en houden jou via deze pagina op de hoogte, mochten er meer maatregelen getroffen worden.

Liever vanuit huis kijken wat ons aanbod aan e-bikes is? Download dan hier de gratis brochure!

Voor alle vragen omtrent het Coronavirus kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.