Retour en ruilen

Het kan natuurlijk zo zijn dat het product dat u besteld heeft, niet helemaal naar wens is. In dat geval, kunt u het product naar ons terugsturen. U kunt op het retourformulier aangeven wat er mis is met het product en of u het product wil ruilen óf retourneren. Wanneer wij het retourpakket ontvangen hebben, zullen wij de ruiling voor u in orde maken of zullen wij het geld terugstorten op uw rekening. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Stella Fietsen houdt zich aan de wettelijke eisen m.b.t. retourneren, zoals gesteld in het ‘recht van retour’ voor consumenten.

In een fysieke winkel kunt u het product vasthouden of een demonstratie krijgen, via het internet is dit een stuk lastiger. Consumenten krijgen bij een aankoop via het internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de producten.

Als online winkel is Stella Fietsen verplicht de retour te accepteren en de mogelijkheid tot ruilen aan te bieden. Mocht u niet willen ruilen, dan zijn wij verplicht het volledige aankoopbedrag (incl. verzendkosten) terug te storten, ongeacht de reden van retour.

Herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. Per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Meld je retour uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het product aan door een mail te sturen naar webshop@stellafietsen.nl. Vermeld bij het aanmelden van je retourzending de volgende informatie:

Naam:

Ordernummer:

Welk artikel u wil retourneren:

Reden van retour:

De gewenste oplossing:

Terugstorten aankoopbedrag

Voor het terugstorten van het aankoopbedrag wordt de wettelijke termijn van 14 dagen na herroeping in acht genomen. Het aankoopbedrag bestaat uit de betaling die gedaan is voor het product en de verzendkosten die betaald zijn. De kosten voor de retourzending krijgt u alleen vergoed als de fout bij Stella Fietsen ligt. De terugbetaling van het bedrag gebeurt in geld.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.