Over Bestellen

Op zoek naar accessoires die passen bij de elektrische fietsen van Stella? Op de website van Stella Fietsen verkopen wij ook leuke en praktische accessoires die speciaal geselecteerd zijn voor de e-bikes van Stella. Het bestellen van accessoires gaat via een beveiligde omgeving. Heeft u vragen voordat u een bestelling plaatst? Dan kun je altijd contact opnemen via info@stellafietsen.nl of via 0341 - 25 22 66.

Hoe kan ik accessoires bestellen?

Alle accessoires die wij aanbieden staan op onze webshop. Hier kun je gekozen accessoires in het winkelmandje plaatsen om vervolgens in het bestelproces af te rekenen. In de eerste stap vragen wij om enkele gegevens die nodig zijn om de accessoires op te kunnen sturen. In de tweede stap vindt de betaling plaats. Deze gegevens worden veilig en versleuteld verzonden. Als de betaling geslaagd is worden de producten opgestuurd. Je krijgt hier een bevestiging van (echter geen Track & Trace)! Heb je hulp nodig bij bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom bieden jullie niet alle Stella e-bikes online aan?

Wij bieden drie van onze Stella e-bikes aan op onze webshop. Op deze manier laten wij zien dat elektrisch fietsen helemaal niet zo duur hoeven te zijn. De rest van het assortiment bieden wij niet online aan, omdat wij er van overtuigd zijn dat een goed advies op maat en het maken van een proefrit essentieel zijn bij het maken van de juiste keuze. Daarom raden voor het overige assortiment e-bikes aan om langs te komen in één van onze E-bike Testcenters of om een vrijblijvende proefrit aan huis te maken. Daar helpen onze adviseurs je bij het kiezen van de perfecte e-bike voor jou en bij het bestellen hiervan. Ook kun je eerst een (digitale) brochure aanvragen, maar dit is zeker niet noodzakelijk.

Waar kan ik de rest van het assortiment e-bikes bekijken?

Het complete assortiment Stella Fietsen is te vinden op de elektrische fietsen pagina en in onze (digitale) brochure.