Onderaan de streep wint Stella altijd

Het verschil moet er zijn

Het lijkt misschien een goede koop, maar kijk even verder dan alleen de prijs. Wat je ervoor terugkrijgt is nog veel belangrijker.

Je hebt e-bikes. En je hebt A-kwaliteit e-bikes met de allerbeste service.

De lage prijs die supermarkten en drogisterijen als Albert Heijn, Kruidvat en Lidl vragen voor een e-bike moet natuurlijke ergens vandaan komen. Besef je dat goed, wanneer je kiest voor zo'n elektrische fiets. Want een Albert Heijn, Kruidvat of Lidl e-bike kopen is leuk, maar erop blijven rijden is veel leuker. We hebben alles voor je op een rijtje gezet en dan zul je zien dat Stella onderaan de streep altijd wint. Lees het zelf maar, meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen.

Albert Heijn, Kruidvat of Lidl, 
waarom een e-bike kopen bij een drogist of supermarkt?
 

Waarom zal je een e-bike kopen bij een drogist of een supermarkt? Een e-bike koop je bij een e-bike specialist. Bij Stella vind je bijvoorbeeld geen Shengyi of Blaupunkt motoren, alleen gerenomeerde merken als Bosch en Shimano. 

1. Download de gratis brochure

Benieuwd naar de beste e-bikes mét de beste service voor de allerbeste prijs? Download onze gratis brochure en ontdek het zelf!

 

 

2. Profiteer van de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding

Je ontvangt direct onze gratis brochure in jouw mail en je ziet direct dat je bij Stella de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebt.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe