Stella Livorno Premium te zien in De Mooiste Wegen

Trots als een pauw, want onze adembenemende Livorno Premium MDB FI spot je zondag 18 december in het nieuwe televisieprogramma De Mooiste Wegen op RTL4. Autojournalist Werner Budding neemt je mee langs de mooiste wegen, in binnen- én buitenland, met deze week het prachtige Oeganda. Tussendoor spot je sidekick Gijs, die per e-bike de stad Amersfoort en omgeving verkent. Je raadt het al, hij trotseert de wegen op onze spectaculaire Livorno Premium. “Een goede fiets met middenmotor en een koppel van 65 Nm, ideaal voor de vlakke wegen in de stad, maar ook perfect voor iets ruiger natuurlandschap rondom Amersfoort”, roemt Gijs de Stella-fiets.

Benieuwd? De Mooiste Wegen is zondag 18 december om 16.30 uur te zien op RTL4.


Ontworpen volgens de nieuwste designtaal

Ontdek de Livorno Premium MDB FI, een comfortabele e-bike die volledig in eigen huis is ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. De Livorno is voorzien van kabelintegratie, de kabels zijn netjes weggewerkt bij het stuur wat een positief effect heeft op het design. Ook is deze e-bike uitgerust met een Bosch Performance Line Cruise-middenmotor, een stille en krachtige drive unit. Prettig is de lage instap en comfortabele zithouding. Een perfecte fiets voor recreatief gebruik of een fietsvakantie.

2212-Livorno-FI_Proefrit-1300x1080
2212-Livorno-FI_Proefrit-1300x330

Ervaar onze Livorno met een gratis proefrit!

Benieuwd naar onze Livorno? Plan een proefrit in jouw dichtstbijzijnde fietsenwinkel en overtuig jezelf. Je kunt op je gemak de Morena testen, gratis en voor niets. Liever een proefrit aan huis? Dagelijks rijden wij met ruim 80 bussen door geheel Nederland. Een proefrit op een elektrische fiets in jouw eigen straat is dus zo gepland! 

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Jij kiest wanneer, in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel
  • Proefrit in jouw straat ook mogelijk