Altijd de laagste prijs op e-bikes!

Wist u dat wij rechtstreeks aan de consument leveren? Dit zorgt ervoor dat wij de beste elektrische fietsen voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En onze persoonlijke levering? Bij Stella zijn de bezorgkosten gratis! Bezoekt u een van onze E-bike Testcenters? Dan staat er altijd gratis koffie met gebak voor u klaar!

Zo werkt de Stella laagste prijsbelofte

Wij vergelijken elke dag onze prijzen met onze grootste concurrenten. Vindt u bij de concurrent dezelfde e-bike voor een lagere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug!

  1. Alleen geldig bij aankoop van een Stella e-bike. Niet geldig op accessoires.
  2. De laagste prijsbelofte is van toepassing op Stella e-bikes met exact dezelfde specificities (frame, versnellingen, accu, merken van onderdelen) als dat van een andere e-bike aanbieder*
  3. Kunt u aantonen dat het vergelijkbare product op de dag van de aankoop goedkoper is dan bij de concurrent? Dan krijgt u van ons het verschil terug.
  4. Het verschil krijgt u terug, op vertoon van het prijsbewijs van andere e-bike aanbieder.
  5. Stella fietsen heeft recht op het eerst controleren van de prijzen, voordat de prijsverschil-korting wordt toegepast.
  6. De laagste prijsbelofte is alleen geldig bij aanschaf van een Stella e-bike in de periode 22 mei 2017 t/m 31 december 2017.
  7. Bij aankoop van een e-bike zijn te allen tijde de algemene voorwaarden van Stella fietsen b.v. van toepassing. Deze kunt u hier lezen.

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

*Forza, Amslod, Brinckers, Sparta, Batavus, Gazelle, Koga, Trek, BSP, Pro e-bike, Cross, RAP, Giant, Flyer, Dutch ID, Qwic, Riese&Müller, i:SY, Shinga, Puch, Victoria, Eco, Bikkel bikes, Cannondale, Cortina, Velo Ville, BESV, Hercules, Mondraker, Brinke, Cube, Kalkhoff, Gepida, Qicq, Klever, Merida, Trenergy, Rose, Ideal bikes, Tern, Conway, Oxford, Ebikez, E-flow.