Stella waardecheque t.w.v. €150,-

Hyundai en Stella

Door de unieke samenwerking tussen Hyundai en Stella ervaart u nóg meer rijplezier! Want mobiel zijn, mobiel blijven én comfortabel rijden, dat vinden wij belangrijk! Met een Stella e-bike en een Hyundai kunt u altijd onbezorgd rijden, waar u ook naartoe gaat. En dat alles natuurlijk voor een aangename prijs!

Gratis Stella waardecheque!

Heeft u de waardecheque t.w.v. €150,-* al ontvangen via MijnHyundai?

Service aan huis

Voor service komt Stella graag bij u aan huis! Zo zorgen wij ervoor dat u niet alleen mobiel bent, maar dat ook blijft. Met onze service maken wij dagelijks onze bestaande én nieuwe klanten heel erg blij. Een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw Stella e-bike? Elke dag rijdt ons serviceteam met meer dan 125 mobiele teams door het hele land. Vakmensen die niets liever willen dan u weer op weg helpen. Uniek in Nederland en dat zónder voorrijkosten!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

* Waardecheque is niet te gebruiken i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Bestellingen via NFP of zijn BFN niet mogelijk. De waardecheque t.w.v. €150,- is enkel te verzilveren door deze te tonen bij één van de Stella E-bike Testcenters. Deze waardecheque is een maand geldig na uitgifte en alleen inwisselbaar bij aankoop van een nieuwe Stella e-bike. Maximaal 1 waardecheque per e-bike. Niet in te wisselen voor geld. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.