Stella's fietsroutes in Gelderland

Stella's mooiste fietsroutes in Gelderland

Fietsen langs het Veluwemeer

Een fietsroute langs de oevers van het Veluwemeer. Tijdens de route kun je genieten van de prachtige groene gebieden langs het water. Met de fietspond, Het Veluwerandveer, vaar je naar de overkant van het Veluwemeer. Je fietst langs de historische stad Harderwijk, waar je een leuke tussenstop kunt maken.

Lengte fietsroute: 42 km.

► Lees meer en download de fietsroute-kaart: Veluwemeer

Route langs de historische stad Elburg en het Veluwemeer.

Vanuit Nunspeet fiets je via Doornspijk naar de stad Elburg. Tijdens de route kun je genieten van de uitgestrektste groene weidelandschappen. De stad Elburg biedt de gelegenheid voor het maken van een mooie tussenstop. In het centrum van deze oude Hanzestad loop je door eeuwenoude straatjes waar je diverse historische bezienswaardigheden vindt. Langs de oevers van het Veluwemeer fiets je weer richting Nunspeet. Geniet onderweg van de prachtige groene gebieden langs het water.

Lengte fietsroute: 23 km.

► Lees meer en download de fietsroute-kaart: Elburg

Route door Bemmel, Doornenburg en Gendt. 

Een mooie fietsroute over de Rijndijk en de Waaldijk. De fietspaden zijn omringt door groene weides waar vee op graast. Je fietst door de plaatsen Doornenburg en Gendt. In Doornenburg kun je een tussenstop maken om Kasteel Doornenburg te bezoeken: een kasteel uit de 13e eeuw met een middeleeuwse uitstraling.

Lengte fietsroute: 37 km.

► Lees meer en download de fietsroute-kaart: Bemmel / Doornenburg / Gendt

 

Fietsen door het groene landschap van de Achterhoek

Een prachtige fietsroute door het groene landschap van de Achterhoek. Je fietst door kleine dorpen en langs mooie landgoederen. De omgeving varieert van bos tot hei en weilanden.

Lengte fietsroute: 63 km.

► Lees meer en download de fietsroute-kaart: Achterhoek

Fietsen rondom Apeldoorn

De fietstocht start in de stad Apeldoorn. Apeldoorn heeft 150.000 inwoners. Desondanks staat Apeldoorn bekend als groene stad met een dorpse rustige sfeer. 

Lengte fietsroute: 44 km.

► Lees meer en download de fietsroute-kaart: Apeldoorn