E-bike top 3

De e-bike top 3!

Er zijn veel verschillende soorten e-bikes, maar welke past nu het beste bij jou? Om je een handje te helpen, hebben wij een e-bike top 3 voor je samengesteld. Je kunt natuurlijk ook altijd onze E-bike Keuzehulp gebruiken om erachter te komen welke Stella e-bike het beste bij jou past.

Livorno Superior MDS

Onze nummer 1 is de Stella Livorno Superior MDS. Bekroond door de ANWB met een 8,2!

De Livorno Superior MDS beschikt over de lichtste, stilste en voordeligste Shimano Steps middenmotor tot nu toe. De E5000. Je ervaart maximale ondersteuning voor woon-werkverkeer door de stad, voor de dagelijkse boodschappen, voor lange tochten.

Livorno Superior FDST

Op nummer 2 staat de Livorno Superior FDST. Zowel verkrijgbaar als dames- en herenfiets.

Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

Vicenza Superior FDST

De Vicenza Superior FDST is onze nummer 3 en is in de AD Fietstest bekroond met een 'Zeer Goed'!

Met deze e-bike kom je overal. Hij is er voor je als je tegen de wind in moet fietsen, als je haast hebt maar niet bezweet aan wil komen, als je snel thuis wil zijn. De perfecte e-bike die voldoet aan al jouw wensen.
Die doet waar jij om vraagt. Ontdek het drukke stadsleven, fiets door het bos. Doe alles waar je zin in hebt, de Vicenza Superior FDST brengt je er naartoe.

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe