E-bike top 3

De e-bike top 3!

Er zijn veel verschillende soorten e-bikes, maar welke past het beste bij jou? Om je een handje te helpen, hebben wij een e-bike top 3 voor je samengesteld. Je kunt natuurlijk ook altijd onze E-bike Keuzehulp gebruiken om erachter te komen welke Stella e-bike het beste bij jou past.

Vicenza Premium MDS

Onze nummer 1 is de Vicenza Premium MDS. Zowel verkrijgbaar als dames- en herenfiets. De Vicenza Premium MDS beschikt over de nieuwste, hoogwaardigste Shimano Steps middenmotor tot nu toe, de E6100. Dit is perfect voor in de stad en ver daarbuiten.

Veiligheid staat bovenaan bij deze e-bike. Dit merk je aan de hydraulische schijfremmen, die zorgen dat je altijd veilig tot stilstand komt. Daarnaast vallen jij en de Vicenza Premium MDS op met het veilige daytime running light. Waar gaat jouw eerste fietstocht met de Vicenza Premium MDS heen?

200417-Top_3-buttons-Vicenza_MDS.png

Cosmo Comfort MDB

Met de Cosmo Comfort MDB haal je een ideale e-bike voor intensief gebruik in huis. Dit schreef de ANWB over de Cosmo Comfort MDB, de e-bike die bij de ANWB Fiets Select Test werd beoordeeld met een 7.8! De accu van deze e-bike brengt je verder dan ooit, hiervoor zijn de Bosch middenmotor en de 11 Ah accu de ultieme combinatie. De complete en sportieve e-bike zorgt voor optimaal fietsplezier. Lekker onbezorgd fietsen, waar je ook bent.

200417-Top_3-buttons-Cosmo_MDB.png

Livorno Superior FDST

Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. Jij weet wat je wil. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker. De krachtige voorwielmotor is ideaal in de stad, maar ook om verre fietstochten mee te maken. De Livorno Superior FDST beschikt namelijk standaard over een 14,5 Ah accu waarmee je tot wel 150 kilometer kunt fietsen.

200417-Top_3-buttons-Livorno_FDST.png

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe