E-bike top 3

De e-bike top 3!

Er zijn veel verschillende soorten e-bikes, maar welke past nu het beste bij jou? Om je een handje te helpen, hebben wij een e-bike top 3 voor je samengesteld. Je kunt natuurlijk ook altijd onze E-bike Keuzehulp gebruiken om erachter te komen welke Stella e-bike het beste bij jou past.

Stella Vicenza Superior Nero Steps

Onze nummer 1 is de Stella Vicenza Superior Nero StepsDe Vicenza Steps is een krachtige e-bike met een Shimano Steps middenmotor.

Stijvol en stoer, dat is waaraan je deze e-bike aan herkent! Dankzij de middenmotor, inclusief elektronisch en automatisch schakelsysteem is de Vicenza Steps ideaal te gebruiken als toerfiets. Maar ook als stadsfiets voldoet deze e-bike aan al je wensen!

 

Buttons-fietsen-Vicenza-Steps.jpg

Stella Copenhague Light

Op nummer 2 staat de Stella Copenhague Light, uitgeroepen tot Beste Koop in de AD Fietstest!

De Copenhague Light is speciaal ontworpen voor iedereen die van luxe en sportiviteit houdt.Een lichtgewichte e-bike met een eigentijdse look. De antraciete kleur geeft de Copenhague Light een urban uitstraling. Je schakelt eenvoudig met 10 versnellingen en remt veilig en snel met de Magura hydraulische schijfremmen. De Copenhague Light straalt in alle specificaties uit dat het de lichtste e-bike van Nederland is.

 

Buttons-fietsen-Copenhague-Light.jpg

Stella Livorno

De Stella Livorno is onze nummer 3 en leverbaar in zowel een damesfiets als herenfiets.

Deze sportieve, hoogwaardig afgewerkte elektrische fiets is voorzien van alle luxe. Betrouwbaar, krachtig en gemaakt van de allerbeste materialen en A-merken. Daardoor is deze elektrische fiets zeer onderhoudsvriendelijk. Deze e-bike is uiterst comfortabel voor toertochten en is wendbaar en licht als een stadsfiets.

 

Buttons-fietsen-Livorno.jpg

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe