Brugman keukens

Gratis Stella Livorno Superior FDST bij aankoop nieuwe keuken of badkamer!

Koop je vóór 16 juni een nieuwe keuken of badkamer bij Brugman? Dan ontvang je een gratis Stella Livorno Superior FDST t.w.v. €2.399,-!* Ook toe aan een Brugman? Dit is jouw kans! Laat je inspireren én adviseren bij Brugman en rijd samen met Brugman de zomer tegemoet op jouw nieuwe e-bike! Lees meer over deze actie.

 

Lekker fietsen, zelfs met tegenwind

Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

Service aan huis

Voor service komt Stella graag bij jou thuis! Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen mobiel bent, maar dat ook blijft. Met onze service maken wij dagelijks onze bestaande én nieuwe klanten heel blij. Een reparatie of onderhoudsbeurt aan jouw Stella e-bike? Elke dag rijdt ons serviceteam door het hele land. Vakmensen die niets liever willen dan jou weer op weg helpen. Uniek in Nederland en dat zónder voorrijkosten!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Deze e-bike actie geldt alleen bij aankoop van een keuken en/of badkamer met een minimale aankoopwaarde van € 6.000,-. Deze actie is geldig t/m 16 juni 2019. Niet in te wisselen voor geld. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Kijk voor alle actievoorwaarden op brugman.nl/stella. Deze actie geldt niet i.c.m. inruil en andere lopende acties van Stella. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk.