Dit is een test bericht

Dit is nog een test

Deel jouw Stella Moment met ons!

Het mooie weer komt er weer aan en we stappen massaal op de elektrische fietsen van Stella om de mooiste fietsplekjes te ontdekken! Gewoon in jouw eigen omgeving of op dat mooie vakantieadresje in binnen- of buitenland. Bij Stella komen vaak de mooiste foto's binnen van tevreden Stella klanten; échte Stella Momenten! En dat vinden wij heel leuk! Op maandag 2 oktober 2017 maken we de winnaar bekend.

Deel jouw Stella Moment met ons!

Doe jij ook mee? Dat vinden we bij Stella heel leuk!

1. Fotografeer jouw Stella Moment.

Leg jouw eigen Stella Moment vast. Lekker in de stad, op vakantie in het buitenland of onderweg naar het werk? Het mag allemaal. Hoe leuker de foto, hoe leuker we dat bij Stella vinden!

2. Deel jouw Stella Moment.

Stuur jouw foto en het bijbehorende verhaal naar stellamoment@stellafietsen.nl. De origineelste en leukste foto’s worden op social media geplaatst.

Stella Momenten

Het is Complete E-bike Gekte bij Stella! Met héél veel korting op héél veel Stella e-bikes! Vraag de gratis e-bike brochure aan en profiteer direct van korting tot €635,-!*

De nieuwe Livorno Steps

Heb je de Stella Livorno Steps al gezien? De Livorno Steps is dé spiksplinternieuwe middenmotor in het assortiment van Stella. Deze e-bike met heeft een spraakmakende kleurencombinatie en een krachtige Shimano Steps middenmotor. Wij zijn erg trots dat deze e-bike is genomineerd voor e-bike van het jaar! Ook op de Livorno Steps krijg je veel e-bike korting!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Actie geldig t/m 23-09-2017.