210408-Fiets-je-vrijheid-tegemoet-ActieHero-2880x1120
210408-Fiets-je-vrijheid-tegemoet-ActieHero-750x860

Fiets je vrijheid tegemoet!

Het mooie weer komt eraan. De temperaturen gaan stijgen en dat betekent perfect fietsweer! Geniet van de frisse buitenlucht op een nieuwe Stella e-bike en profiteer nu van minimaal gegarandeerd €600,- inruilkorting! Ongeacht welk merk, een elektrische of niet-elektrische fiets, je kunt alles bij ons inruilen!

Minimaal gegarandeerd €600,- inruilkorting

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang minimaal €600,- inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je snel kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

210408-Fiets-je-vrijheid-tegemoet-Livorno-2e3ekolom-1120x860

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox! 

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie.