210616-Vaderdag-ActieHero-2880x1120
210616-Vaderdag-ActieHero-750x860

Laatste kans: verras je vader met een stoere e-bike!

Het zonnetje schijnt, tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Verras jouw lieve papa met een stoere Stella e-bike! Bezoek een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en kom samen langs voor een vrijblijvende proefrit in de zalige lentezon. En alleen deze week profiteer je ook nog 's van waanzinnige megadeals, namelijk spectaculaire kortingen op onze speciaal geselecteerde Vaderdag-actiemodellen en fietsaccessoires. En hoe leuk: bij aankoop van een actiemodel in één van onze E-bike Testcenters ontvang je tot 20 juni een luxe vaderdagpakket (OP=OP) en maak je kans op een Weber-BBQ t.w.v. €136,49,-!

Onze Vaderdag-actiemodellen!

Jouw lieve papa verrassen met een waanzinnig cadeau? Met meer dan 55 E-bike Testcenters is er altijd wel een winkel in de buurt, dus kom gezellig samen langs voor een proefrit op een e-bike naar keuze. En het állerleukste: speciaal voor Vaderdag kun je ALLEEN deze week in onze winkels terecht voor geselecteerde Vaderdag-actiemodellen, éxtra scherp geprijsd! Uniek in de e-bikebranche: Stella heeft al deze herenmodellen op voorraad, waardoor jij binnen no-time kunt genieten van een gezinsuitje op de elektrische fiets. Je e-bike uitbreiden passende accessoires? Neem gauw een kijkje bij onze speciaal geselecteerde vaderdagaccessoires en profiteer van fikse kortingen!

Luxe vaderdagpakket én kans op een Weber-BBQ!

Het vaderdagfeestje compleet? Écht niet: bij aankoop van een actiemodel in één van onze E-bike Testcenters ontvang je tot 20 juni een luxe vaderdagpakket en maak je kans op een Weber-BBQ ter waarde van €136,49,-! Wees er snel bij, want OP=OP!

Download de gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag! Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

NL-StellaBrochure-Flow-1080x1080

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox! 

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie. 4 Geldig tot zondag 20 juni bij aankoop van een e-bike in één van de Stella E-bike Testcenters.