220614-Vaderdag_ActieHero-2880x1120
220614-Vaderdag_ActieHero-750x860

Gratis mini BBQ bij aankoop van een herenmodel e-bike!

Het zonnetje schijnt, tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Verras jouw lieve papa met een stoere Stella e-bike! Bezoek een E-bike Testcenter bij jou in de buurt en kom samen langs voor een vrijblijvende proefrit in de zalige lentezon. 

En hoe leuk: bij aankoop van een herenmodel e-bike in één van onze E-bike Testcenters ontvang je gratis een mini BBQ!

210629-DE-StellaProefrit-Flow-1300x1080
210629-Proefrit-Flow-1300x330

Ervaar een Stella met een gratis proefrit!

Wil je onze elektrische fietsen uitproberen? Laat je overtuigen door een gratis en geheel vrijblijvende proefrit op locatie. Dagelijks rijden wij met ruim 80 bussen door geheel Nederland. Een proefrit op een elektrische fiets in jouw eigen straat is dus zo gepland! 

  • Helemaal gratis en vrijblijvend!
  • Jij kiest wanneer, in jouw dichtstbijzijnde Stella-winkel
  • Proefrit in jouw straat ook mogelijk

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie. 4 Geldig tot zondag 20 juni bij aankoop van een e-bike in één van de Stella E-bike Testcenters.