210504-Morena-Product-Campagne-ActieHero-2880x1120-03
210504-Morena-Product-Campagne-ActieHero-750x860

De ultieme prijswinnaar

Maar liefst twee prestigieuze prijzen voor onze Stella Morena, wat zijn we trots! Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, maar ook het grote publiek heeft deze prachtige e-bike omarmd. Met als bekroning de titel 'Best Getest' in de categorie 'beste stadsfiets'. En dan ook nog ontwikkeld vanuit puur vakmanschap in eigen huis; deze geweldig prijswinnaar kan binnenkort van jou zijn!

Ontdek de Stella Morena Premium MDB FI

Niet alleen heeft de RAI-vakjury de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021. Ook het grote publiek heeft de Stella Morena omarmd in de AD Fietstest. Met als bekroning de titel Best Getest in de categorie ‘beste stadsfiets. De Morena Premium is door Stella ontworpen met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Deze sportieve e-bike beschikt over een krachtige Bosch PowerTube-accu die volledig geïntegreerd is in het frame. Je kunt hiermee tot wel 195 km fietsen op één accu. Daarnaast zorgt de Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!

Tot 32% e-bikekorting

Stap op de fiets en fiets de lentezon tegemoet! Je ontvangt nu tot 32% korting op een nieuwe Stella e-bike! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je als snel kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

Benieuwd?

210504-Morena-Product-Campagne-Livorno-2e3ekolom-1120x860

Download de gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag! Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig op geselecteerde e-bikes. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie. 4 Bij aankoop van een e-bike in één van de Stella E-bike Testcenters.