Stella Verrast - Verrassingskorting tot 40% op alle Stella e-bikes!

Stella Verrast - Verrassingskorting tot 40% op alle Stella e-bikes!

Tijdens Stella Verrast! krijg je alleen bij Stella tot 40% Verrassingskorting bij aanschaf van een nieuwe e-bike. Jouw voordeel kan daarbij behoorlijk oplopen! Deze tijdelijke actie geldt op het gehele assortiment elektrische fietsen van Stella. Vraag snel de gratis brochure aan en profiteer direct!

Stella heeft me positief verrast!

Leontien van Moorsel maakte onlangs kennis met de e-bikes van Stella. Een ervaring die haar positief heeft verrast. Leontien van Moorsel: “Ik had niet eerder op een e-bike gefietst. Maar wat fietst dat heerlijk, zo’n Stella. Naast dat de Stella heerlijk fietst, ziet hij er ook nog eens prachtig uit. En de prijs? Ik dacht altijd dat elektrische fietsen duur waren. Stella bewijst dat kwaliteit en service niet duur hoeft te zijn.”

Je hebt al een Stella e-bike vanaf

€ 999,-

1. Vraag de gratis brochure aan.

De actie Stella Verrast! is een tijdelijke actie! Je profiteert direct door het aanvragen van de gratis brochure.

2. Profiteer van kortingen tot -40%!

Je ontvangt direct onze gratis brochure, boordevol informatie over de Stella elektrische fietsen. Kies jouw elektrische fiets, test jouw fiets uit en profiteer van korting tot -40%!

Vraag de gratis brochure aan en profiteer direct!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. lopende acties en inruil. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. Korting geldig op beperkt aantal Stella e-bikes. Enkel bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike. Alleen geldig op de adviesprijs.