220113-Winkels_geopend-ActieHero-2880x1120
220113-Winkels_geopend-HomepageHero-750x860

Kom langs voor een vrijblijvende proefrit en ontdek onze 2022-collectie!

Een goed begin van het nieuwe jaar, want we mogen weer open! Begin het jaar goed, gezond en fit met een e-bike van Stella en fiets de vrijheid tegemoet. Met een e-bike ga je er vaker op uit en fiets je al snel meer kilometers. Zo zijn de goede voornemens voor 2022 een fluitje van een cent!

Boek een proefrit in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter en ontdek onze gloednieuwe 2022-collectie!

Onze e-bikes zijn nu wel héél scherp geprijsd

Het is tijd om het nieuwe jaar fit en vitaal te beginnen. Je ontvangt tot maar liefst €400,- e-bikekorting op alle geselecteerde e-bikes, dus ontdek de nieuwe 2022-collectie en kom langs voor een vrijblijvende proefrit. Je kunt in alle rust jouw favoriete e-bike(s) testen, gratis en voor niets. Verliefd geworden op jouw droommodel? Dan kun je uiteindelijk de e-bike van jouw keuze direct samen met onze e-bikeadviseur bestellen. Ook fijn om te weten: jouw e-bike wordt snel geleverd zodat je direct kunt genieten van een winterse fietstocht!

Benieuwd naar onze fantastische e-bikedeals en onze nieuwe 2022-collectie voor extreem scherpe prijzen? Download dan snel de gratis brochure en vind jouw beste deal!

220101-Proefrit-aan-huis_CTA_Proefrit-desktop-1080x1080
220101-Proefrit-aan-huis_CTA_Proefrit-mobile-1300x330

Plan een gratis proefrit

Profiteer direct van onze vrijheidskorting en maak een gratis proefrit in jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter!

  • Heerlijk proeffietsen in de omgeving, gratis en voor niets
  • Je ontvangt direct tot €400,- vrijheidskorting
  • We hanteren uiteraard alle RIVM-richtlijnen
Gratis

1 Alleen geldig bij aanschaf van onze voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Vraag onze e-bikeadviseurs naar jouw hoogste inruilkorting voor ons complete e-bikeassortiment. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella-fabriek gedurende looptijd van de actie.