210301-NFID-ActieHero-2880x1120
210301-NFID-ActieHero-750x860

Nationale Fiets Inruil Dagen

Het wordt lente! De temperaturen gaan stijgen en dat betekent perfect fietsweer! Fiets de lentezon tegemoet op een nieuwe Stella e-bike! En alleen tijdens de Nationale Fiets Inruil Dagen bij Stella ontvang je tot €625,- inruilvoordeel bij aankoop van een nieuwe e-bike! Ongeacht welk merk, een elektrische of niet-elektrische fiets, je kunt alles bij ons inruilen!

Profiteer van inruilvoordeel tot €625,- 1

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang tot €625,- inruilvoordeel1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Daarnaast geniet je ook van de Stella service aan huis. Zo kun je onze e-bikes gratis thuis in je eigen omgeving uitproberen en komen wij gewoon bij je langs voor een servicebeurt op locatie.

210301-NFID-Korting-2e3ekolom-1120x600

Download de gratis e-bike brochure of maak veilig en gratis een proefrit aan huis!

Benieuwd naar onze inruilkorting en e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit aan huis maken? Geen probleem! Je kunt veilig en in jouw eigen omgeving een proefrit maken, want wij komen gewoon naar jou toe. Met precies de juiste e-bikes. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs, bezorgers en monteurs op de weg. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie.