220426-Max-ActieHero-2880x1120
220426-Max-ActieHero-750x860

Landleven - Deze lente profiteren van de allerbeste E-bikedeals? Doen we!

Met onze Livorno kun je letterlijk álle kanten op. Wat jouw eindbestemming ook is, met deze comfortabele e-bike is een retourtje supermarkt óf juist een uitgebreide zondagse fietstocht een fluitje van een cent. En dan ook nog een lust voor het oog... De e-bike waarbij aan alles is gedacht! Daarnaast rijd je nu ook nog eens heel voordelig de lente tegemoet met de allerbeste E-bikedeals.

Landleven - Ervaar onze 'Beste Koopjes'!

Wat zijn wij trots! Onze powerbike Livorno Premium MDB FI is mede tot stand gekomen dankzij waardevolle klantenfeedback en nu óók nog 's omarmd door de panelleden van de AD Fietstest 2022 met als bekroning de titel Beste Koop. Deze ultieme prijswinnaar ervaren? Geen probleem! Kom naar jouw dichtstbijzijnde E-bike Testcenter voor een vrijblijvende proefrit op onze Livorno Premium MDB FI, beschikbaar in twee kleuren.

Benieuwd naar ons gehele assortiment? Omdat we niet willen dat iemand dit (fiets)feestje wordt ontnomen, bieden we de allerbeste e-bikes tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Download hieronder de gratis brochure en ontdek onze nieuwste e-bikecollectie.