210427-Koningsdag-ActieHero-2880x1120
210427-Koningsdag-ActieHero-750x860

Ons nieuwe kroonjuweel!

Onze gloednieuwe Stella Morena Premium bekroond tot E-bike van het Jaar en Best Getest, dat mag gevierd worden! Benieuwd naar ons kroonjuweel, of één van onze andere e-bikes? Profiteer nu van minimaal gegarandeerd €600,- inruilkorting! Ongeacht welk merk, een elektrische of niet-elektrische fiets, je kunt alles bij ons inruilen! Bezoek één van onze E-bike Testcenters en ontvang gratis een goedgevulde goodiebag!

Minimaal gegarandeerd €600,- inruilkorting

Het is tijd voor een compleet nieuwe fietservaring! Pak nú je kans! Ruil vandaag je fiets nog in en ontvang minimaal €600,- inruilkorting1 bij aanschaf van een nieuwe e-bike! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je snel kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

Laat jouw huidige fiets taxeren in één van onze E-bike Testcenters! Je ontvangt ook nog eens een gratis goodiebag!

210427-Koningsdag-Morena-2e3ekolom-1120x860

Download de gratis brochure of maak een vrijblijvende proefrit

Benieuwd naar onze e-bikes voor extreem scherpe prijzen? Download de gratis brochure en profiteer direct!

Liever meteen een gratis proefrit maken? Je kunt nu veilig en in een bepaald tijdslot jouw eigen proefrit plannen in een E-bike Testcenter bij jou in de buurt.  En het leukste: als je onze winkel bezoekt krijg je gratis een goedgevulde Stella-goodiebag! Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen voor onze adviseurs en in onze E-bike Testcenters. Uiteraard hanteren we alle richtlijnen van het RIVM.

Download de gratis e-bikebrochure!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox! 

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank!
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella-fabriek gedurende looptijd van de actie.