210330-Kampioen-Lente-ActieHero-2880x1120
210330-Kampioen-Lente-ActieHero-750x860

E-bike lentesale bij Stella!

Het wordt lente! De temperaturen gaan stijgen en dat betekent perfect fietsweer! Fiets de lentezon tegemoet op een nieuwe Stella e-bike! 

 

Profiteer van e-bikekorting tot 30%

Wij beginnen de lente goed, want je ontvangt nu tot 30% korting op een nieuwe Stella e-bike tijdens de E-bike lentesale! Door ons unieke concept, directe levering vanuit onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet, hebben wij altijd e-bikes op voorraad. Wees er snel bij, zodat je als eerste kunt genieten van een fietstocht in de lentezon.

Stella Morena uitgeroepen tot Beste E-bike van 2021

De nieuwe Stella Morena is door de Rai Vereniging uitgeroepen tot winnaar in de categorie E-bike van het Jaar 2021. 

De nieuwe Morena Premium MDB FI mag zich winnaar noemen van de Fiets Awards 2021 in de categorie E-bike van het Jaar, wat geldt als de meest prestigieuze prijs in de fietsindustrie. Uit zestig inzendingen koos een onafhankelijke vakjury voor de Stella Morena.

Benieuwd? Download de gratis brochure!

210120-StellaBrochure-Flow-1070x790

Vraag de gratis e-bike brochure aan!

Boordevol informatie over Stella, actuele prijzen en nog veel meer. Je hebt hem zo in je mailbox!

  • Ruim 40 pagina's vol inspiratie
  • Ruim 250.000 keer aangevraagd
  • Bekijk alles thuis op de bank
Gratis

1Alleen geldig bij aanschaf op alle geselecteerde modellen. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3Bij voorraadmodellen gedurende looptijd van de actie.