Stella introduceert... de nieuwe Cosmo!

Stella introduceert... de nieuwe Cosmo!

De nieuwe Cosmo e-bike is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Met Bosch middenmotor of met krachtige voorwielmotor.

De Stella Cosmo, een e-bike van wereldklasse

Ontdek de nieuwe Stella Cosmo in verschillende uitvoeringen. Er is altijd een Stella e-bike die bij je past. Met Bosch middenmotor om lekker te toeren of met krachtige voorwielmotor om door de stad te fietsen. Waar kies je voor? Het is allemaal aan jou. Kies de e-bike die het beste bij je past.

Tot €650 introductiekorting

Je profiteert nu van introductiekortingen tot €650 bij aanschaf van een nieuwe e-bike, inclusief VIP Plus Pakket! Bezoek één van onze E-bike Testcenters en profiteer snel van deze actie!

Bekijk alle actuele prijzen in onze gratis brochure!

Lees alles over onze e-bikes, gewoon thuis op de bank.

Hier sturen we de brochure naartoe

*Niet i.c.m. andere lopende acties en inruil. Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella E-bike. Alleen geldig op de adviesprijs en op alle 2017-2019 Hybrid+ modellen. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Vraag naar de voorwaarden. Garantie en service op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. Bij normaal gebruik en onderhoud drie jaar garantie op de accu (op de Hybrid Collectie e-bikes aangekocht na 8 mei 2017) en twee jaar garantie op het motorpakket. Actie geldig t/m 16-03-2019.