210528-Morena_Win_Sfeer_Week-ActieHero-2880x1120
210528-Morena_Win_Sfeer_Week-HomepageHero-750x860

Stella viert feest!

Perfect voor een heerlijke fietstocht in de lentezon: doe mee aan de grootste Stella-winactie OOIT. Alleen deze week maak jij kans op 1 van de 10 gloednieuwe e-bikes van het jaar, de Stella Morena Premium.

Maak een proefrit bij één van onze E-bike Testcenters bij jou in de buurt, lever direct je actievoucher in en win een gratis e-bike!

Bezoek een E-bike Testcenter en win één van de 10 e-bikes van het jaar!

Doe mee aan de grootste Stella-winactie OOIT!4 We vieren dit jaar ons tienjarig jubileum en daarom is het feest. Je maakt alleen deze week kans op 1 van de 10 e-bikes van het jaar, de Stella Morena Premium. Meedoen is simpel! Maak een proefrit bij jouw dichtstbijzijnde Stella E-bike Testcenter en lever de speciale actiecoupon in die je vindt in onze gratis (digitale) actiebrochure. 

Iedere dag hebben we unieke dagdeals in onze E-bike Testcenters! Bezoek een winkel bij jou in de buurt en vraag onze E-bike Adviseur naar de unieke dagdeal. Onze voorraadmodellen zijn extra scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar!

210528-Morena_Win_Sfeer_Week-Morena-2e3ekolom-1120x860
210121-StellaTestcenter-Flow-1070x790
210121-StellaTestcenter-Flow-1070x790

Bezoek een E-bike Testcenter en win!

Maak een proefrit bij één van onze E-bike Testcenters bij jou in de buurt, lever direct je actievoucher in en win een gratis e-bike!

  • Helemaal gratis en vrijblijvend
  • Altijd een E-bike Tetscenter bij jou in de buurt
  • Maak kans op een gratis e-bike!

1Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Stella e-bike met middenmotor. Prijzen en kortingen gelden gedurende looptijd van de actie. Niet i.c.m. andere lopende acties. Alleen geldig op de adviesprijs. Bestellingen via NFP of BFN uitgezonderd. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. 2 Service, bezorging en garantie op locatie in Nederland, excl. Waddeneilanden. 3 Bij voorraadmodellen en afhaal bij de Stella Fabriek gedurende looptijd van de actie. 4 Klik hier voor de actievoorwaarden.